A TECHNOLIGHTS SERV SRL egy teljes román magántőkével rendelkező társaság, amelyet 2014-ben két testvér, Papp Levente és Papp Tibor alapított, miután mindkét alapító nagy tapasztalattal rendelkezik a villamossági, automatizálási és biztonsági rendszerek terén, abból a szándékból, hogy e területeken végrehajtott munkákhoz plusz értéket adjanak. A TLS az elektromos berendezések, az automatizálás és a gyengeáram területén folytatja tevékenységét, a hangsúlyt mindig a szolgáltatásaink igénybe vevőinek elvárásaira és kívánságaira fektetve.

A TECHNOLIGHTS SERV szakemberei szilárd szakmai képzettséggel rendelkeznek, tapasztaltak és motiváltak az elért eredmények és a meglévő perspektívák szempontjából. Fiatal, konstruktív ötleteket generáló csapat vagyunk, folyamatos együttműködésben, és a minőségi szolgáltatásainkkal teljes mértékben kielégítjük az ügyfelek igényeit.

Ez a szakmai szempontból folyamatosan növekvő és fejlődő szakembergárdánk képesítésének, ambíciójának és az újonságra helyezett hangsúlyának köszönhető. 

A vállalkozás alapításától egészen napjainkig nem létezik megoldatlan követelmény vagy befejezetlen projekt, függetlenül attól, hogy milyen körülményes vagy nehéz volt, mindig találtunk megoldást minden egyes problémára.

A vállalkozás komolyságának és magas szintű kompetenciájának további garanciája az, hogy a TECHNOLIGHTS SERV bevezette és jelenleg is fenntartja az SR EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszert. Egy minőségirányítási rendszer megtervezésével és megvalósításával biztosítható egy intézkedéssorozat alkalmazása, melynek célja a kedvezményezettekkel kötött szerződésekben előírt követelmények teljes mértékben való teljesítse.

Végül, de nem utolsósorban, az odaadásunk, őszinteségünk, professzionalizmusunk, átláthatóságunk és kitartásunk, valamint az eddig befejezett projektek ajánlanak minket.

A munkálatok minőségére és a legjobb minőségű anyagokra fektetünk hangsúlyt.

Az ügyfelek, de az évek során végzett munkák is tanúsítják odaadásunkat. A vállalkozás komolyságának és magas szintű kompetenciájának további garanciája az, hogy a TECHNOLIGHTS SERV bevezette és jelenleg is fenntartja az SR EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségbiztosítási rendszert. Egy minőségirányítási rendszer megtervezésével és megvalósításával biztosítható egy intézkedéssorozat alkalmazása melynek célja a kedvezményezettekkel kötött szerződésekben előírt követelmények teljes mértékben való teljesítse.

Kérjük, hogy tekintse meg portfoliónkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot.