TECHNOLIGHTS SERV SRL este o firma cu capital privat integral românesc, fondata in 2014 de catre doi frati Papp Levente si Papp Tibor dupa o vasta experienta acumlata de ambii fondatori in domeniul electricelor, automatizarilor si a sistemelor de securitate, din dorinta de a aduce plus valoare lucrarilor executate in aceste domenii. TLS isi desfasoara activitatea în domeniul instalatiilor electrice.a automatizarilor si a curentilor slabi, punand intotdeauna accent pe cerintele si dorintele beneficiarilor serviciilor noastre.

TECHNOLIGHTS SERV  dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti, aflat in permanenta crestere si dezvoltare profesionala.

De la infiintarea firmei si pana in prezent nu a existat cerinta pe care sa n-o fi rezolvat sau proiect neterminat, oricat de dificil sau greu a fost mereu am gasit o solutie pentru orice problema.

O garantie în plus a seriozitatii si nivelului înalt de competenta de care beneficiati din partea firmei o reprezinta faptul ca TECHNOLIGHTS SERV   a implementat si mentine în prezent un sistem de calitate care îndeplineste conditiile standardului SR EN ISO 9001:2015. Prin proiectarea si implementarea unui sistem de management al calitatii se asigura aplicarea unui ansamblu de actiuni având ca scop îndeplinirea în totalitate a cerintelor stipulate în contractele cu beneficiarii.

Nu in ultimul rand pe noi ne recomanda devotamentul, sinceritatea, profesionalismul, transparenta si perseveranta, cat si proiectele duse la bun sfarsit pana in prezent.

Punem accent pe calitatea lucrărilor și pe materiale de ceea mai bună calitate.

Clienții dar și lucrările realizate de-a lungul anilor stau mărturie devotamentului nostru. O garanție în plus este faptul că am implementat și ne menținem în prezent un sistem de calitate care îndeplinesc condițiile standardului SR EN ISO 9001:2015Prin proiectarea si implementarea unui sistem de management al calitatii se asigura aplicarea unui ansamblu de actiuni având ca scop îndeplinirea în totalitate a cerintelor stipulate în contractele cu beneficiarii.

Vă invităm să vizualizați portofoliul nostru și să ne contactați.